Sunday, November 4, 2012

Pereti cu personalitate

Daca nu vrei sa incarci peretii cu tapet sau pur si simplu vrei sa le dai o nota originala si usor ludica, iti propunem stickerele decorative.

E chiar mai simplu si mai convenabil decat ai fii crezut, tocmai pentru ca exista atatea modele si solutii pentru orice casa si orice buget cand vine vorba despre aceste “desene” speciale, iubite atat de copii, cat si de cei mari.
Stickerele de perete au devenit faimoase la noi relativ recent, desi in multe dintre tarile europene, cat si in Statele Unite, reprezinta o moda de multi ani, o alternativa foarte usoara de a decora peretii, incepand cu dormitorul, livingul, camera copiilor, evident, si terminand cu baia sau terasa.
Marele avantaj al stickerelor il reprezinta gama larga de modele, culori si dimensiuni, pe care le poti combina chiar tu, dand frau liber imaginatiei, si de asemenea faptul ca procedeul de aplicare este relativ simplu.
Suprafata pe care lipesti  trebuie sa fie neteda, fara denivelari, si sa indepartezi apoi cu grija folia adeziva. Unele dintre ele se pot refolosi si repozitiona fara a lasa urme de adeziv.
Acum exista si la noi numeroase magazine si site-uri care comercializeaza stickere, iar cele mai bune exemple ar fi Tapet Online si Lumea Tapetului care te asteapta sa le pui in valoare in casa ta.

Sursa : CasaMea.ro

No comments:

Post a Comment