Sunday, November 4, 2012

Stickere pentru un decor free

O solutie moderna si extrem de atractiva pentru a va revitaliza decorul casnic o reprezinta stikerele pentru pereti.

Autocolantele decorative propun modele multiple, de la forme geometrice si paternuri florale la figurine, corpuri ceresti si personaje de poveste pentru camerele celor mici.

Pline de farmec si foarte originale, stickerele ne vor improspata decorul si ii vor oferi personalitate. Acestea pot fi folosite pentru ornarea peretilor, usilor, corpurilor de mobilier, dar si a electrocasnicelor, care vor deveni astfel mai prietenoase. Chiar daca nu se gasesc de foarte mult timp pe piata din Romania, stickerele sunt disponibile intr-o varietate mare de modele, permitandu-ne astfel sa cream diferite jocuri de forme sau laitmotive decorative.

In plus, sunt usor de aplicat, reprezentand o alternativa cel putin la fel de atractiva si spectaculoasa la tapet sau la picturile murale. Aceste elemente autoadezive pot infatisa motive florale, animale, modele abstracte sau forme geometrice, care ne suscita imaginatia si indemanarea pentru a realiza jocuri de linii si culori menite sa confere locuintelor noastre un aer tonic si tineresc.

Sursa: CasaMea.ro

No comments:

Post a Comment